Tocana de vita cu fasole si praz
PrinteazaTocana de vita cu fasole si praz din: carne de vita, morcovi, fasole pastai, praz, ulei, bere neagra, supa de vita, sare, piper.
- 600 g carne de vita
- 3 morcovi
- 250 g fasole pastai congelata
- un fir praz
- 2 linguri ulei
- 500 ml bere neagra
- 500 ml supa de vita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prazul se taie rondele care se călesc în ulei si, după ce au devenit translucide, se adaugă carnea.
Se lasă carnea cât să-şi schimbe culoarea, se presară sare si piper si se toarnă berea.
Se lasă la fiert pe foc mic 40 de minute, adăugând si morcovii tăiaţi.
Apoi, se toarnă supa şi se lasă în continuare la fiert, încă 40 de minute, în funcţie de carne.
După ce carnea e aproape fiartă, se pune fasolea congelată si se mai lasă la fiert 20 de minute.
Tocana de vita cu fasole si praz
Pofta buna!