Tocana de vita cu legume si ierburi aromatice din: pulpă de vită, piept de vită, ceapa, praz, morcovi, cartofi, usturoi, vin alb sec, coniac, faina, untură, sare, piper, ierburi aromatice.
Ingrediente:
un kg pulpă de vită
200 g piept de vită
2-3 cepe
un fir praz
1/2 kg morcovi
2-3 cartofi mai mari
2 căţei usturoi
500 ml vin alb sec
2 linguri coniac
o lingură făină
o lingură untură
sare
piper
ierburi aromate
Mod de preparare:
Intr-o oală se pune pulpa de vită tăiată cuburi la rumenit în untură topită.
După ce carnea s-a rumenit pe toate părţile, se scoate şi se pun morcovii, ceapa, prazul şi cartofii tăiate mare.
Se pune şi pieptul de vită tăiat cuburi şi se lasă să se călească împreună.
Se adaugă făina, vinul, coniacul, usturoiul, sare si piper si se amestecă.
Se pune si pulpa de vită, se lasă la fiert cu capac timp de 2 ore, apoi se adaugă măslinele şi se mai lasă aproximativ 30 de minute să fiarbă împreună.
Tocana de vita cu salata verde si vin alb din: vinete, ulei, salata verde, usturoi, sare, vin alb, boia de ardei iute, bulion de rosii. Ingrediente: 6 vinete mici 1 ceaşcă ulei 6 salate verzi usturoi, sare 1 pahar vin alb boia de ardei iute 1 lingură bulion de roşii Mod de preparare: Cureţi vinetele […]
Tocana de vita cu costita si carnati din: carne de vită, costiţă afumată, cârnaţi afumaţi, ulei, supa de carne, vin rosu, ceapa, morcov, ţelină, rădăcină de pătrunjel, cimbru, roşii, boia de ardei dulce, piper, cartofi, ouă, sare. Ingrediente: 800 g carne de vită 200 g costiţă afumată 200 g cârnaţi afumaţi 50 ml ulei 200 ml supă de carne (sau de legume) 100 ml vin […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.