Cum Să Faci Slănină Afumată: Ghidul Complet Pentru Un Gust Autentic din: slanina cruda, sare de mare, zahar, piper negru, boia, usturoi. Ingrediente: O bucată de slănină crudă, necondimentată Sare de mare sau sare de conservare Condimente opționale: zahăr, piper negru, boia, usturoi pudră etc. Lemn pentru afumare (de obicei, se folosesc cireș, fag) Echipament […]
Tocanita de ardei cu ceapa
PrinteazaTocanita de ardei cu ceapa din: ceapa, ardei grasi, rosii, ulei, ardei iute, sare.
Ingrediente:
- 8 cepe
- 8 ardei grasi
- 8 rosii
- 4 linguri ulei
- 1 ardei iute
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în rondele. Curăţaţi ardeii, eliminaţi cotorul şi seminţele şi tăiaţi-i în cubuleţe. Decojiţi sau nu, după plac, roşiile şi tăiaţi-le în bucăţi mai mici.
Căliţi ceapa în ulei, adăugând puţină sare. Cândl ceapa s-a înmuiat puţin, adăugaţi ardeii şi după 10 minute în care aţi ţinut tigaia la foc potrivit, amestecând mereu, puneţi şi roşiile.
Amestecaţi ingredientele şi lăsaţi să fiarbă până când zeama lăsată de legume scade la jumătate.. Adăugaţi ardeiul iute tocat mărunt şi condimentaţi cu sare.
Tocanita de ardei cu ceapa
Pofta buna!
Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat
Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat din: fasole alba, gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Descoperă rețeta autentică de zacusca de fasole de post, o specialitate românească bogată în arome. Află cum să prepari acest deliciu sănătos, cu informații complete despre calorii, […]