Căpșuni Învelite în Ciocolată Neagră din: ciocoalta neagra, capsuni, fulgi de sare, nuci, fulgi de cocos. Căpșunile în ciocolată reprezintă combinația perfectă între dulceața naturală a fructelor și amăruiul elegant al ciocolatei, oferind o experiență senzorială de neuitat. Această rețetă simplă transformă căpșunile proaspete într-un desert sofisticat, ideal pentru orice ocazie specială sau ca răsfăț […]
Tocanita aromata cu carne de vitel
PrinteazaTocanita aromata cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, cartofi, bulion, usturoi, supa de legume, sare, piper, ulei, patrunjel, foaie de dafin.
Ingrediente:
- 500 g carne de vitel
- 4 cepe
- 8 cartofi
- 2 linguri bulion
- 6-7 catei de usturoi tocati
- 1 cana apa fierbinte sau supa de legume
- sare
- piper
- ulei
- patrunjel
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Torni ulei într-un vas şi prăjeşti carnea tăiată în bucăţi. Le ţii până se rumenesc. Le scoţi şi pui ceapa.
Laşi până devine sticloasă, apoi adaugi bucăţile de carne şi foaia de dafin. Torni o cană de apă fierbinte sau de supă de legume şi acoperi.
Laşi să fiarbă. încerci şi, dacă intră uşor furculiţa în carne, adaugi bulionul.
Amesteci, potriveşti de sare, piper şi presari usturoiul, după care dai vasul la cuptor pentru 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu.
Separat, speli cartofii şi îi fierbi. îi scoţi, îi laşi la răcit, îi cureţi de coajă şi îi tai după dorinţă.
Serveşti tocăniţa cu sos însoţită de cartofi, presărată cu pătrunjel tocat.
Tocanita aromata cu carne de vitel
Pofta buna!
Căpșuni Învelite în Ciocolată Neagră
Ce-mi place tocanita asta