Tocanita de berbecut

Printeaza

Tocanita de berbecut din: carne macra de berbec, coaste sau spinare de berbec, morcovi, ceapa, praz, telina, unt, orez, sare.

Ingrediente:

  • 250 g carne macră de berbec
  • 250 g coaste sau spinare de berbec
  • 5 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 bucăţi praz
  • 1 ţelină
  • 80 g unt
  • 100 g orez
  • sare
  • mărar
  • pătrunjel verde
  • pastă de roşii

 

Mod de preparare:

Tocanita de berbecut: Tai toată carnea şi o pui la fiert într-o oală cu apă cât să o acopere. Tai toate legumele în bucăţi mici, le înăbuşi în unt, torni peste ele zeama în care a fiert carnea şi adaugi apoi bucăţile de carne.

Orezul fiert separat îl pui în tocană. Adaugi pasta de roşii, iar după ce a mai dat în câteva clocote, presari pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.