Tocanita cu carnati afumati si branza de oaie

Printeaza

Tocanita cu carnati afumati si branza de oaie din: branza de oaie, carnati afumati, oua, untura, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g brânză de oaie
  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 6 ouă
  • 50 g untură
  • 3 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tocanita cu carnati afumati si branza de oaie: Tai ceapa mărunt şi o prăjeşti uşor în untura încinsă. Adaugi apoi cârnaţii tăiaţi felii subţiri şi îi prăjeşti mai departe cu ceapa.

După 5 minute adaugi brânza şi ouăle care au fost bătute ca pentru omletă. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă, însoţită de un vin roşu.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Limonadă cu Pere și Afine

perfectă pentru a-ți potoli setea în zilele calde de vară. Combinând dulceața naturală a perelor cu gustul ușor acrișor al afinelor, această limonadă oferă un echilibru perfect între aromele proaspete și cele fructate. Preparare: 15 minute Timp total: 15 minute Ingrediente: […]

Jack Daniel’s Gentleman Jack: Un Whisky Dublu Filtrat de Excepție

Jack Daniel’s este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de whisky din lume, iar Gentleman Jack este o expresie unică în portofoliul acestuia. Istoria Jack Daniel’s începe în 1866, când Jasper Newton “Jack” Daniel a fondat distileria în Lynchburg, Tennessee. Aceasta a fost […]

 

Rachiu de Vișine

Rachiu de Vișine – o băutură tradițională, puternică și aromată, apreciată pentru gustul său intens și culoarea rubinie. Preparat prin distilarea vișinelor fermentate, acest rachiu aduce cu sine atât dulceața naturală a fructelor, cât și o notă plăcută de aciditate. Este băutura perfectă pentru a încheia o masă bogată sau pentru a fi savurat alături […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.