Tocanita cu carne afumata din: carne macra afumata, untura de porc, sare, piper si cir de mamaliga. Ingrediente: 500 g carne macra afumata 5 linguri untura de porc sare piper cir de mamaliga (terci) Mod de preparare: Tai carnea în bucăţi potrivite şi le pui la prăjit într-o cratiţă cu untură şi o cană […]
Tocăniţă cu carne si cartofi
PrinteazaTocăniţă cu carne si cartofi: pulpa de porc, cartofi, morcov, ceapa, pasta de tomate, patrunjel, sare, ulei, piper.
- 1 kg pulpă de porc fără os
- 500 g cartofi
- 1-2 morcovi
- 1 ceapă
- 1 lingură pastă de tomate
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Ceapa o tai mărunt şi o căleşti uşor în puţin ulei încins, adaugi carnea tăiată cubuleţe şi o laşi până se albeşte, după care torni 1 cană cu apă şi o laşi la fiert.
Adaugi şi morcovii tăiaţi rondele, sare, piper, după gust. Când carnea este aproape fiartă, pui cartofii tăiaţi în patru sau şase.
Cu puţin timp înainte de a fi gata, adaugi pasta de tomate.
Când tocăniţa este gata, presari pătrunjel tocat.
Poftă bună!
poate iti place si:
Tocanita cu carne de caprioara
Tocanita cu carne de caprioara din: carne de caprioara, ceapa, ardei, ciuperci, usturoi, rosii, vin, unt, ulei, cimbru, oregano. Ingrediente: 1,5 kg carne de caprioara 3 cepe mari 2 ardei rosii 50 g ciuperci deshidratate 350 g ciuperci 4 catei usturoi 3 rosii mari 750 ml vin rosu 500 ml supa de legume 2 linguri unt 2 […]
Tocanita cu fasole si carne
Tocanita cu fasole si carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]
Pofta buna!