Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare.
Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, dupa ce se termina perioada de post. Bogata in proteine si delicioasa este o tocanitausor de preparat.
timp de preparare 1 ora, timp de gatire 30 minute, 4-6 portii
Fierbeti carnea cu turmeric si sare in apa timp de 45 minute in oala sub presiune. Scoateti apoi carnea si pastrati deoparte.
Gatiti orezul si lintea in oala sub presiune. Incalziti untul, presarati seminte de mustar, adaugati legumele, apoi pasta de usturoi, condimentele si gatiti 7-8 minute.
Incorporati carnea si amestecati. Asezonati cu sare dupa gust. Apoi adaugati orezul si lintea si gatiti inca 15 minute.
Tocati ceapa. Garnisiti tocanita cu ceapa, coriandru si suc de limeta.
Tocanita de miel cu ceapa din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, morcovi, patrunjel, cartofisupa de miel, unt, broccoli. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]
Tocanita de miel cu linte din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, radacina de ghimbir, usturoi, mix de condimente, , linte rosie, supa de miel, suc de lamaie, semitne de rodie, fruze de coriandru, cuscus. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.