Friptura de oaie cu legume din: carne de oaie, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, oregano. Aceasta reteta delicioasa de friptura de oaie cu legume este o alegere excelenta pentru iubitorii de carne, fiind bogata in proteine si gust. Carnea de oaie se combina perfect cu legumele coapte si aromele […]
Tocanita cu carne de oaie
PrinteazaTocanita cu carne de oaie din: carne de oaie, ceapa, rosii, pasta de ghimbir cu usturoi, chimion, coriandru, chili, turmeric, sare, frunza de dafin, ulei, scortisoara, cardamom
Carnea de oaie se poate gati in multe feluri, iar gatita cu condimente din India cu siguranta va avea un gust deosebit.
timp de preparare 35 minute, timp de gatire 10 minute, 4-6 portii
Ingrediente:
- 1 kg carne de oaie
- 2 cepe tocate
- 2 rosii tocate
- 1 lingurita pasta de ghimbir cu usturoi
- 1 praf chimion
- 1 praf coriandru
- 1 praf chili
- 1 praf turmeric
- Sare
- 1 frunza dafin
- Ulei
- 1 praf scortisoara
- 1 praf cardamom
Mod de preparare:
Fierbeti carnea de oaie timp de 35 minute. Scoateti apoi carnea si pastrati supa deoparte.
Incalziti uleiul, adaugati pasta de usturoi, adaugati rosiile si ceapa. Gatiti 2-3 minute.
Adaugati frunza de dafin. Incorporati carnea si condimentele.
Presarati sare si gatiti cel putin 5 minute.
Turnati supa si mai gatiti 5 minute.
Serviti cu paine sau orez.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie
Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie din: ciuperci, branza telemea de oaie, unt, ou, marar, lapte. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 200 g branza telemea de oi 50 g unt 1 ou 1 lingura marar fin tocat 2-3 linguri lapte Mod de preparare Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea […]
Tocana de oaie cu cartofi
Tocana de oaie cu cartofi din: carne de oaie, ceapa, cartofi rosii, supa de carne, unt, cimbru, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de oaie 4 cepe 1,5 kg de cartofi rosii 500 ml supa de carne 50 grame de unt 3 linguri de cimbru 3 fire de patrunjel sare piper Mod de preparare: […]
Pofta buna!