Tocanita cu carne de oaie

Printeaza

Tocanita cu carne de oaie din: carne de oaie, ceapa, rosii, pasta de ghimbir cu usturoi, chimion, coriandru, chili, turmeric, sare, frunza de dafin, ulei, scortisoara, cardamom

Carnea de oaie se poate gati in multe feluri, iar gatita cu condimente din India cu siguranta va avea un gust deosebit.

timp de preparare 35 minute, timp de gatire 10 minute, 4-6 portii

Ingrediente:

  • 1 kg carne de oaie
  • 2 cepe tocate
  • 2 rosii tocate
  • 1 lingurita pasta de ghimbir cu usturoi
  • 1 praf chimion
  • 1 praf coriandru
  • 1 praf chili
  • 1 praf turmeric
  • Sare
  • 1 frunza dafin
  • Ulei
  • 1 praf scortisoara
  • 1 praf cardamom

 

Mod de preparare:

Fierbeti carnea de oaie timp de 35 minute. Scoateti apoi carnea si pastrati supa deoparte.

Incalziti uleiul, adaugati pasta de usturoi, adaugati rosiile si ceapa. Gatiti 2-3 minute.

Adaugati frunza de dafin. Incorporati carnea si condimentele.

Presarati sare si gatiti cel putin 5 minute.

Turnati supa si mai gatiti 5 minute.

Serviti cu paine sau orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Friptura de oaie cu legume

Friptura de oaie cu legume din: carne de oaie, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, oregano. Aceasta reteta delicioasa de friptura de oaie cu legume este o alegere excelenta pentru iubitorii de carne, fiind bogata in proteine si gust. Carnea de oaie se combina perfect cu legumele coapte si aromele […]

retete

Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie

Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie din: ciuperci, branza telemea de oaie, unt, ou, marar, lapte. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 200 g branza telemea de oi 50 g unt 1 ou 1 lingura marar fin tocat 2-3 linguri lapte   Mod de preparare Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea […]

 

Tocana de oaie cu cartofi

Tocana de oaie cu cartofi

Tocana de oaie cu cartofi din: carne de oaie, ceapa, cartofi rosii, supa de carne, unt, cimbru, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de oaie 4 cepe 1,5 kg de cartofi rosii 500 ml supa de carne 50 grame de unt 3 linguri de cimbru 3 fire de patrunjel sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.