Tocanita cu carne de porc si slanina
PrinteazaTocanita cu carne de porc si slanina din: slanina, carne de porc, ceapa, ulei, faina, supa de carne, rosii,a rdei grasi, smantana, usturoi.
- 60 g slanina
- 400 g carne de porc
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 1 lingura faina
- circa 100 ml supa de carne
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 250 ml smantana
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare:
Se taie slănina mărunt şi se prăjeşte într-o tigaie adâncă. Se piperează carnea şi se taie fâşii.
Apoi se sărează şi se prăjeşte în tigaie. Se adaugă felii de ceapă şi se prăjesc şi ele. Se mai adaugă 1 lingură de ulei şi se presară 1 lingură de făină şi boia; se amestecă şi se prăjesc uşor (boiaua nu trebuie să se ardă, deoarece devine amară).
Se toarnă apoi supă şi se înăbuşă; apoi se adaugă roşiile şi ardeii graşi tăiaţi cuburi, precum şi usturoiul pisat.
Se călesc puţin; la final, se adaugă smântână şi se încălzeşte. Se serveşte cu paste.
Tocanita cu carne de porc si slanina
Pofta buna!