Tocanita de cartofi cu carne de vita

Printeaza

Tocanita de cartofi cu carne de vita din: carne de vita, ulei, ceapa, apa, ardei, cartofi, sare, piper, pasta de rosii, pulpa de rosii, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne de vită
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1/2 cană apă
  • 2 ardei graşi
  • 400 g cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 300 g pulpă de roşii
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Porţionezi carnea şi o rumeneşti puţin în ulei încins. Adaugi ceapa mărunţită şi o căleşti, după care stingi cu puţină apă.

Laşi la fiert până se pătrunde carnea. La nevoie, mai pui apă.

 


Tocăniță de Mistreț cu Mămăligă

Descoperiți savoarea autentică a vânatului cu această tocăniță, un fel de mâncare robust și încărcat de tradiție. Perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru o cină […]

Tocăniță de Miel cu Cartofi

Tocănița este un preparat clasic, bogat și aromat, adesea asociat cu sărbătorile și momentele speciale în familie. Această rețetă îmbină carnea de […]

 


 

La final, adaugi ardeii şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Acoperi totul cu apă, sărezi şi piperezi.

Când cartofii sunt fierţi, pui pulpa şi pasta de roşii.

După cinci minute, stingi focul şi presari pătrunjel tocat.

 

Tocanita de cartofi cu carne de vita

Tocanita_de_cartofi_cu_carne_de_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.