Tocanita de ceapa cu ciuperci

Printeaza

Tocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_ceapa_cu_ciuperci

  • 500 g ceapă
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 150 ml smântână de soia
  • 100 ml bulion
  • 1 ardei
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă boia dulce

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală legumele, ceapa se taie felii şi se înăbuşe in ulei.

Când începe să scadă, se adaugă feliile de ciuperci şi cubuleţele de ardei, se asezonează cu sare şi piper, se toarnă bulionul şi puţină apă şi se înăbuşe sub capac.

Când legumele s-au pătruns, se presară cu boia dulce şi se adaugă usturoiul pisat, se toarnă smântână de soia şi se lasă să dea câteva clocote. Se ia deoparte, se serveşte cu mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.