Tocanita de ceapa cu ciuperci
PrinteazaTocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper.
- 500 g ceapă
- 200 g ciuperci Champignon
- 150 ml smântână de soia
- 100 ml bulion
- 1 ardei
- 2 căţei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- 1 linguriţă boia dulce
Mod de preparare:
Se curăţă, se spală legumele, ceapa se taie felii şi se înăbuşe in ulei.
Când începe să scadă, se adaugă feliile de ciuperci şi cubuleţele de ardei, se asezonează cu sare şi piper, se toarnă bulionul şi puţină apă şi se înăbuşe sub capac.
Când legumele s-au pătruns, se presară cu boia dulce şi se adaugă usturoiul pisat, se toarnă smântână de soia şi se lasă să dea câteva clocote. Se ia deoparte, se serveşte cu mămăligă.
Pofta buna!