Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci din: carne de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, supa, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți gustul tradițional românesc cu această rețetă de tocaniță de porc cu cartofi și ciuperci. Un fel de mâncare robust și reconfortant, această tocaniță combină carnea suculentă de porc cu textura […]
Tocanita de ceapa cu mamaliga
PrinteazaTocanita de ceapa cu mamaliga din: ceapa, usturoi, bulion, faina, pasta de ardei, boia, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 4 cepe
- 2 căţei usturoi
- 100 ml bulion
- 2 linguri faină
- 1 lingură pastă de ardei
- sare
- piper
- boia dulce
- frunze de pătrunjel verde
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa curăţată se mărunţeşte şi se adaugă peste uleiul fierbinte.
Se sărează şi se înăbuşe cu 2-3 linguri de apă, până când devine sticloasă.
Se trage deoparte, se asezonează cu piper şi boia dulce, se adaugă pasta de ardei şi se presară cu faina.
Se amestecă, apoi se toarnă bulionul şi apă, atât cât să devină un sos consistent.
Se fierbe la foc mic 3-4 minute, amestecând din când în când să nu se prindă de vas.
La sfârşit se presară cu pătrunjel 1 mărunţit.
Se serveşte cu mămăligă şi varză murată.
Pofta buna!
Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]
Pofta buna!