Tocanita de ceapa cu mamaliga din: ceapa, usturoi, bulion, faina, pasta de ardei, boia, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe 2 căţei usturoi 100 ml bulion 2 linguri faină 1 lingură pastă de ardei sare piper boia dulce frunze de pătrunjel verde ulei Mod de preparare: Ceapa curăţată se mărunţeşte şi se adaugă […]
Tocanita de ceapa cu pui si rosii
PrinteazaTocanita de ceapa cu pui si rosii din: ceapă, aripioare de pui, ulei, roşii decojite, suc de roşii, piper, foi de dafin, sare, verdeaţă.
Ingrediente:
- 500 g ceapă
- 300 g aripioare de pui
- 3 linguri ulei
- 4 roşii decojite
- 200 ml suc de roşii,
- piper
- 2-3 frunze dafin
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
Cureţi şi speli ceapa. Carnea de pui, după ce o speli şi o usuci cu un prosop absorbant, o rumeneşti până devine uşor aurie.
Tai ceapa cubuleţe, apoi o căleşti în ulei. Când a devenit sticloasăşi transparentă, adaugi carnea rumenită.
Pui apoi sucul de roşii şi roşiile decojite, tocate, şi laşi să fiarbă la foc mic, până scade sosul.
In timp ce fierbe, se adaugă câteva boabe de piper şi frunze de dafin. Se săreazăşi, după ce s-a fiert ceapa, se adaugă verdeaţa.
Merge bine cu castraveţi acri.
Tocanita de ceapa cu pui si rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocanita de ceapa cu ciuperci
Tocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: 500 g ceapă 200 g ciuperci Champignon 150 ml smântână de soia 100 ml bulion 1 ardei 2 căţei de usturoi ulei sare piper 1 linguriţă boia dulce Mod de preparare: Se curăţă, se spală legumele, ceapa […]
Tocăniţă de ceapă cu rasol de vitel
O reteta delicioasa de tocanita de ceapa cu rasol de vitel din: ceapa, ulei, rasol de vitel, supa de vita, pasta de tomate, boia de ardei dulce, condimente de legume, chimen, miere, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g ceapa 500 ml ulei 400 g rasol de vitel fiert 250 ml supa de vita 2 […]
Pofta buna!