Tocanita ciobaneasca delicioasa

Printeaza

Tocanita ciobaneasca delicioasa din: carnati de porc afumati, branza de oaie, untura de porc, oua, ceapa, sare.

 

Ingrediente:Tocanita ciobaneasca delicioasa

  • 300 g carnati de porc afumati
  • 300 g branza de oaie sfaramata
  • 2 linguri de untura de porc
  • 6 oua
  • 4 cepe
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti apoi in untura, dupa care adaugi carnatii taiati felii subtiri.

Rumenesti carnatii si adaugi branza sfaramata si oualele batute cu un praf de sare, ca pentru omleta.

Dupa ce s-au prajit si oualele, pui tocanita in farfurii sau in strachini de lut, cu un bot mare de mamaliga.

Servesti tocanita cu vin rosu, taranesc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocana de capra

Tocana cu carne de porc, vita si oaie

Tocana Tocana cu carne de porc, vita si oaiedin: carne de porc, carne de vita, carne de vita, ceapa, ulei, castraveti murati, piper, boia de ardei iute si sare. Ingrediente:  250 g carne de porc 250 g carne de vita 250 g carne de oaie 3 cepe 100 ml ulei 1 kg castraveti murati in […]

 

Tocana picanta de porc

Tocana picanta de porc

Tocana picanta de porc din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, telina, praz, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg carne de porc 2 cepe 3 morcovi 2 cartofi un fir ţelină un praz o foaie dafin 2 ardei iuţi 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Prazul, ţelina, morcovul şi ceapa, mărunt […]

Tocana de cartofi cu carne 

Tocana de cartofi cu carne 

Tocana de cartofi cu carne din: spata de porc, cartofi, spata de oaie, carne de vita, ceapa, morcovi, praz, faina, vin, usturoi, dafin, cimbru. Ingrediente: 1,5 kg cartofi 1 kg spată de porc 500 g spata de oaie 500 g carne de vită 2 cepe 3 morcovi 1 praz 100 g făină piper sare 400 g […]

 

Tocana de caltabos

Tocana alsaciana

Tocana alsaciana din: spata de porc, cartofi, spata de oaie, carne de vita, ceapa, morcovi, praz, faina, vin, usturoi, dafin, cimbru. Ingrediente: 1,5 kg cartofi 1 kg spată de porc 500 g spata de oaie 500 g carne de vită 2 cepe 3 morcovi 1 praz 100 g făină piper sare 400 g aluat de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.