Tocanita de cartofi si perisoare din: cartofi, morcov, ceapa, usturoi, carne de vitel, orez, ou, rosii, boia, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 1 morcov 2 cepe 2 căţei de usturoi 300 g carne tocată de viţel 1 lingură de orez 1 ou 100 ml roşii decojite pasate ulei 1/2 linguriţă de boia 1/2 […]
Tocanita ciobaneasca
PrinteazaTocanita ciobaneasca din: branza de oaie, carnati de porc, oua, untura, ceapa, sare.
Ingrediente:
- 300 g brânză de oaie sfărâmată
- 300 g cârnaţi afumaţi de porc
- 6 ouă
- 2 linguri untură
- 3-4 cepe potrivite
- sare
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa mărunt, apoi o căleşti în untură. Adaugi cârnaţii tăiaţi felii subţiri, îi rumeneşti, apoi adaugi brânza sfărâmată şi ouăle bătute cu un praf de sare ca pentru omletă.
După ce s-au prăjit şi ouăle, pui tocăniţa în farfurii şi pui alături un boţ imare de mămăligă.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tocanita cu pulpa de vitel
Tocanita cu pulpa de vitel din: pulpa vitel, dovleac, ceapa, usturoi, unt, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 400 g pulpă viţel 400 g dovleac 1 ceapă 2 căţei de usturoi 50 g unt sare piper ulei pătrunjel Mod de preparare: Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se […]
Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi
Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi din: pulpa de vitel, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 450 g pulpă de viţel 2 cepe 4 morcovi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi sare piper câteva fire pătrunjel, pentru servit Mod de preparare: Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la călit […]
Pofta buna!