Tocanita de ciuperci cu patrunjel
PrinteazaTocanita de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, ulei, ceapa, făină, pătrunjel verde, piper, sare, zeamă de carne sau apă.
- 1/2 kg ciuperci
- 3-4 linguri ulei
- 2-3 cepe
- 1 lingură făină
- pătrunjel verde tăiat mărunt
- piper
- sare
- 1/2 ceaşcă zeamă de carne sau apă
Mod de preparare:
Tai feliuţe ciupercile curăţate şi spălate bine, le pui într-o cratiţă peste cepele topite în ulei. Acoperi şi le laşi pe foc mic.
Adaugi făina, amesteci, torni zeama de carne sau de apă, sare şi piper după gust şi fierbi totul până scade sosul (circa 30 de minute).
La sfârşit presari peste tocăniţă pătrunjel verde tocat mărunt.
Pofta buna!