Tocanita de ciuperci cu usturoi si verdeata
PrinteazaTocanita de ciuperci su usturoi si verdeata din: ciuperci, rosii in bulion, condimente, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.
- 1 kg ciuperci
- 1 cutie rosii in bulion
- 1 lingurita condimente
- 2 bucati ceapa
- 3 linguri ulei
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spală şi se taie feliuţe. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie julienne (fâşii). C
eapa se sotează în ulei; când devine sticloasă i se adaugă ciupercile şi usturoiul. Când sunt pătrunse ciupercile, se adaugă condimentele.
Legume, roşiile în bulion tăiate mărunt, 1 pahar cu apă şi se fierb 10 minute. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se serveşte cu pătrunjel tocat deasupra.
Tocanita de ciuperci cu usturoi si verdeata
Poftă bună!
Arata foarte bine tocanita