Tocăniţă cu ciuperci şi vită

Printeaza

O reteta de tocanita cu ciuperci si vita din: rasol de vita, ciuperci, ardei capia, ceapa, usturoi, ulei de masline, unt, piper, condimente, pasta de rosii, pasta de ardei, patrunjel si vin rosu.

Ingrediente:Tocăniţă cu ciuperci şi vită

  • 600 g rasol de vita
  • un kg ciuperci
  • 4 ardei capia
  • 2 legaturi ceapa
  • o capatana de usturoi
  • 20 ml ulei de masline
  • 30 g unt
  • piper negru macinat
  • 1-2 linguri condimente
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • 2 legaturi patrunjel
  • 100 ml vin rosu

 

Mod de preparare:

Se toarna uleiul si se incalzeste, se adauga untul si se dau deoparte. Se adauga feliile de rasol si se stropesc cu vinul roşu, astfel încât să le acopere. Se condimentează cu piper, condimente şi pastă de ardei. Se amestecă bine si se lasă 1-2 ore, la rece.

Ceapa si usturoiul se spală şi se taie mă¬runt, după care se călesc în puţin ulei. Se adaugă ardeii. Se spală ciupercile, se feliază si se călesc împreună cu ceapa. Se stropesc cu putină apă.

Se înăbuşă carnea. După ce a fiert, se scoate şi se pune în tigaia cu ciupercile. Se adaugă pasta de roşii si se lasă câteva minu¬te în cuptor, să se rumenească. Se ornează cu pătrunjel verde.

Tocăniţă cu ciuperci şi vită

Tocăniţă cu ciuperci şi vită

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de vita cu ciuperci
  • tocanita de vitel cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.