Tocanita de conopida si bacon

Printeaza

Tocanita cu conopida si bacon din: conopida, fasole verde, ceapa rosie, ceapa verde, rosii, ciuperci, costita afumata de porc, sare, piper, cimbru, ulei de masline si marar.

Ingrediente:

  • o conopida media
  • 300 g fasole verde pastai
  • o ceapa rosie
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 rosii
  • 200 g ciuperci
  • 350 g costita afumata de porc
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat si macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • o legatura de marar

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se spala si se taie. Se caleste cateva minute in cratita, cat sa se inmaoie, si se adauga costita taiata cubulete. Separat, se desface conopida in buchetele, se spala bine si se pune sa fiarba in apa clocotita cu o lingurita de sare.

La fel se procedeaza si cu fasolea verde. Se curata ciupercile, se taie si se pun in cratita. Se amesteca usor sa nu se zdrobeasca si se adauga conopida si fasolea. Rosiile se taie felii potrivite si se pun pe gratar cateva minute, apoi se adauga in cratita cu restul legumelor.

Se lasa sa fiarba in sucul propriu, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se baga in cuptor sa se rumeneasca usor. Se serveste ornata cu marar.

Tocanita de conopida si bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.