Tocanita cu aripi de curcan

Printeaza

Tocanita cu aripi de curcan din: aripi de curcan, ceapa, ardei, morcov, faina, ulei, bulion, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita cu aripi de curcan

  • 2 aripi de curcan
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi
  • un morcov
  • o lingură făină
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aripile se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute, se scurg şi se pun într-un vas de cuptor unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

Se lasă la cuptor 35 de minute.

Intre timp, ceapa se căleşte în ulei, se adaugă morcovul si ardeii graşi, curăţaţi, spălaţi şi tăiati mărunt. După ce s-au înmuiat legumele, se pune făina, se amestecă, se toarnă apă si se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă, se mai lasă 10 minute, se potriveşte gustul de sare si piper. Se aduce ca garnitură la aripile de curcan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.