Tocanita cu carnati afumat si branza de oaie

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita cu:branza de oaie, carnati afumati, oua, untura, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g brânză de oaie
  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 6 ouă
  • 50 g untură
  • 3 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi o prăjeşti uşor în untura încinsă. Adaugi apoi cârnaţii tăiaţi felii subţiri şi îi prăjeşti mai departe cu ceapa.

După 5 minute adaugi brânza şi ouăle care au fost bătute ca pentru omletă. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă, însoţită de un vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.