Tocanita cu carne de ied si bacon afumat

Printeaza

Tocanita cu carne de ied si bacon afumat din: bacon afumat, carne de ied, ceapa, morcovi, foi de dafin, supa de carne, mazare, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Tocanita_cu_carne_de_ied_si_bacon_afumat

  • 250 g bacon afumat
  • 900 g carne de ied
  • 5 cepe
  • 5 morcovi
  • 3 foi de dafin
  • 850 ml supa de carne
  • 200 g mazare congelata
  • sare
  • piper
  • 1 legatura cimbru proaspat

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 160 °C. Se topeşte baconul şi se prăjeşte cca 4 min. Se adaugă carnea tăiată cuburi şi se prăjeşte cca 5 min. până se rumeneşte. Se aşază carnea pe o farfurie şi se adaugă vasul de prăjit ceapa tocată şi morcovul tăiat cuburi.

Se prăjesc împreună cca 5 min., apoi se adaugă foaia de dafin, cimbrul tocat şi carnea. Se stinge cu supă şi se dă în clocot. Se sărează, se piperează şi se acoperă vasul. Se dă la cuptor cca 90 min. In sos se adaugă mazărea şi se mai fierbe puţin.

Se serveşte cu garnitură de cartofi natur sau de la cuptor.

Tocanita cu carne de ied si bacon afumat

Tocanita_cu_carne_de_ied_si_bacon_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.