Tocanita cu cartofi si sfecla rosie

Printeaza

Tocanita cu cartofi si sfecla rosie din: varza alba, cartofi, supa de legume, ulei, radacina de sfecla rosie, usturoi, morcov, radacina de patrunjel, susan, ienibahar, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_cu_cartofi_si_sfecla_rosie

  • 500 g varza alba
  • 750 g cartofi
  • 750 ml supa de legume
  • 50 ml ulei
  • 4 radacini de sfecla rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 lingura susan
  • 3 boabe de ienibahar
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Tai sferturi varza, o cureţi, o speli şi o tai fideluţă. Speli şi cureţi legumele rămase. Tai car­tofii şi sfecla în cuburi mari, morcovul şi pătrun­jelul în cubuleţe, iar ustu­roiul în felioare subţiri.

Incingi uleiul, prăjeşti puţin usturoiul, după care adaugi legumele în urmă­toarea ordine: morcovul, pătrunjelul, varza albă, sfecla şi cartofii. Le căleşti timp de 10 minute, ames­tecând continuu.

Stingi cu supa, presari foile de dafin rupte, susanul, ienibaharul, sare si piper dup gust, acoperi oala cu un capac si lasi sa se inabuse la foc mic, 40 de minute.

Tocanita cu cartofi si sfecla rosie

Tocanita_cu_cartofi_si_sfecla_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.