Tocanita cu fasole fava

Printeaza

Tocanita cu fasole fava din: dovlecei, ardei, rosii, fasole, unt, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, busuioc, parmezan, cascaval.

Ingrediente:Tocanita cu fasole fava

  • doi dovlecei
  • 4 ardei capia
  • 4 roşii
  • două conserve cu fasole fava
  • 50 g unt
  • două linguri de ulei de măsline
  • o ceapă
  • o legătură de usturoi
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Ciupercile se curăţă de pieliţă şi se taie în felii subţiri. Roşiile se curăţă de pieliţă, se toacă mărunt şi se pun într-un castron. Ardeii capia se curăţă de seminţe, se taie bastonaşe şi se pun pe o farfurie.

Se încinge untul şi uleiul de măsline într-o cratiţă, se adaugă ceapa, ciupercile, ardeii capia şi se călesc cinci minute. Se adaugă dovleceii tăiaţi felii subţiri, sarea, piperul şi se mai călesc zece minute. Fasolea se scoate din conservă şi se scurge de apă.

Se pune în cratiţă, se amestecă şi se mai lasă să fiarbă cinci minute. Se presară busuioc tocat, se acoperă cu un capac şi se lasă să se amestece gusturile. Se serveşte fierbinte sau rece, cu busuioc tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.