Tocanita cu fasole si carne

Printeaza

Tocanita cu fasole si carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita cu fasole si carne

  • 500 g carne de porc
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 500 g fasole păstăi
  • 2 roşii foarte bine coapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cubulete şi se pune la călit. Se scoate când şi-a schimbat culoarea se pune apoi ceapa tocată să se călească.

Se adaugă carnea, fasolea, morcovul şi ardeiul cubulete, sare şi piper. Se pune şi putină apă şi se lasă la fiert timp de 30 de minute. Se adaugă roşiile tocate cuburi şi se mai lasă 10 minute.

 

Pofat buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.