Tocanita cu ficatei de pasare
PrinteazaTocanita cu ficatei de pasare din: ficatei de pasare, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei, condimente si patrunjel.
- 500 g ficatei de pasare
- 3-4 cepe
- 1 ardei gras
- 2-3 rosii
- 3-4 catei de usturoi
- 50 ml ulei
- condimente, dupa preferinta
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Cureţi ficăţeii de pieliţe, îi speli şi îi ştergi cu un şervet absorbant, încingi ulei într-o tigaie şi pui ficăţeii de pasăre la prăjit. In altă tigaie căleşti ceapa tocată mărunt.
După ce s-au prăjit ficăţeii şi s-a călit ceapa, amesteci cele două compoziţii într-o altă tigaie.
Adaugi ardeiul gras tăiat fâşii, căţeii de usturoi tocaţi mărunt, 3 roşii fără coajă şi laşi timp de 15 minute pe foc. Condimentezi, după preferinţă.
La sfârşit, presari pătrunjelul verde tocat mărunt.
Pofta buna!