Tocanita cu legume si carne de porc
PrinteazaO reteta delicioasa de tocanita cu legume si carne de porc din: carne de porc, boia de ardei, sare, piper, cimbru, ceapa, usturoi, rosii, ardei grasi, ulei, pasta de rosii si morcovi.
- 600 g carne de porc
- boia de ardei
- sare şi piper negru
- cimbru
- 3 cepe potrivite
- 4 căţei de usturoi
- 5 roşii
- 4 ardei graşi (verzi/roşii)
- 4 linguri de ulei
- 2 linguriţe pastă de roşii
- 2 morcovi potriviţi
Preparare:
Se spală carnea şi se taie cubuleţe. Se căleşte împreună cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt adăugându-se sare şi piper după gust. Se amestecă până ceapa şi usturoiul devin aurii.
Se stinge cu 2 polonice de apă caldă şi se lasă să fiarbă înăbuşit, amestecând din când în când, să nu se prindă de cratiţă. Intre timp se curăţă ardeii, morcovii iar roşiile se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.
Când carnea este fiartă se răstoarnă cu sos cu tot într-o cratiţă cu fundul mai gros şi se adaugă pe rând morcovii şi ardeii tăiaţi rondele şi roşiile. Se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic până se leagă sosul.
Tocanita cu legume si carne de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tocanita de porc cu legume
- carne de porc cu legume
- tocanita de legume cu carne de porc
- mancare de legume cu carne
Foarte buna tocanita de porc cu legume