Tocăniţă cu mălai

Printeaza

Tocăniţă cu mălai

Ingrediente: Tocăniţă cu mălai

  • bucăţi de carne sau costiţă afumată
  • ulei
  • terci de mămăligă
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui carnea la prăjit în ulei. După ce s-a rumenit, torni cir de mămăligă cât să cuprindă toată carnea şi laşi la foc mic 5 minute şi potriveşti de sare.

Ai grijă să nu fie prea gros cirul, căci în timp ce fierbe cu car­nea se mai îngroaşă. E bună cu orice acritură.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tocanita-cu-malai html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.