Tocanita cu naut si carnati chorizo
PrinteazaTocanita cu naut si carnati chorizo din: carnati chorizo, ceapa rosie, usturoi, paprika afumata, rosii cherry, zeama de lamaie, naut, patrunjel.
- 4 carnati corizo pentru gatit, taiati in felii groase
- 1 ceapa rosie, feliata
- 2 catei de usturoi, feliati
- cate 1 lingurita de paprika afumata si seminte de chimion
- 400 g de rosii cherry, din conserva
- zeama de la 1 lamaie
- 400 g naut, din conserva, scurs bine
- 1 mana de patrunjel, tocat
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, căleşte chorizo, ceapa şi usturoiul timp de 5 minute sau până când cârnaţii se rumenesc la exterior.
Scurge uleiul excedentar, apoi încorporează condimentele.Adaugă roşiile, zeama de lămâie, năutul şi asezonează.
Lasă-le să clocotească 5 minute, pentru ca tocana să se îngroaşe, apoi presară deasupra pătrunjelul. Serveşte cu pâine prăjită.
Tocanita cu naut si carnati chorizo
Pofta buna!