Tocanita cu peste si fructe de mare

Printeaza

Tocanita cu peste si fructe de mare din: peste, fructe de mare, ceapa, cartofi, rosii, ardei, vin, ulei, dafin, piper, sofran, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_cu_peste_si_fructe_de_mare

  • 1 kg amestec de peşte şi fructe de mare (congelat)
  • 3 linguriţe Bulgăraşi de Savoare Legume
  • 2 cepe (tăiate rondele)
  • 6 cartofi medii (tăiaţi felii)
  • 4 roşii (felii)
  • 1 ardei gras
  • 125 ml vin alb
  • 125 ml apă
  • 125 ml ulei de măsline
  • 2 frunze de dafin
  • câteva boabe piper
  • câteva firicele şofran
  • 1 legătură de pătrunjel verde

Mod de preparare:

Intr-o tavă, aşezi straturi de ceapă, ardei, roşii, cartofi şi bucăţi de peşte şi fructe de mare. Presari Bulgăraşi de Savoare Legume, apoi adaugi condimentele, vinul şi apa.

Completezi straturile cu restul de legume şi peşte şi torni apoi uleiul de măsline. Dai la cuptor, la temperatura de 160 grade, pentru aproximativ 50-60 minute.

Tocanita cu peste si fructe de mare

Tocanita_cu_peste_si_fructe_de_mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tocanita cu fructe de mare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.