Tocanita cu peste si fructe de mare
PrinteazaTocanita cu peste si fructe de mare din: peste, fructe de mare, ceapa, cartofi, rosii, ardei, vin, ulei, dafin, piper, sofran, patrunjel.
- 1 kg amestec de peşte şi fructe de mare (congelat)
- 3 linguriţe Bulgăraşi de Savoare Legume
- 2 cepe (tăiate rondele)
- 6 cartofi medii (tăiaţi felii)
- 4 roşii (felii)
- 1 ardei gras
- 125 ml vin alb
- 125 ml apă
- 125 ml ulei de măsline
- 2 frunze de dafin
- câteva boabe piper
- câteva firicele şofran
- 1 legătură de pătrunjel verde
Mod de preparare:
Intr-o tavă, aşezi straturi de ceapă, ardei, roşii, cartofi şi bucăţi de peşte şi fructe de mare. Presari Bulgăraşi de Savoare Legume, apoi adaugi condimentele, vinul şi apa.
Completezi straturile cu restul de legume şi peşte şi torni apoi uleiul de măsline. Dai la cuptor, la temperatura de 160 grade, pentru aproximativ 50-60 minute.
Tocanita cu peste si fructe de mare
Pofta buna!
Foarte buna tocanita cu fructe de mare