Tocanita cu pulpa de vitel
PrinteazaTocanita cu pulpa de vitel din: pulpa vitel, dovleac, ceapa, usturoi, unt, sare, piper, ulei, patrunjel.
- 400 g pulpă viţel
- 400 g dovleac
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 50 g unt
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se înmoaie, adaugă carnea tăiată cubuleţe. Toarnă apă şi lasă la înăbuşit până se frăgezeşte carnea.
Când dovleacul s-a fiert, pune-l peste carne, adaugă untul şi potriveşte de sare şi piper. Mai lasă câteva minute la foc potrivit, cu capac, să se întrepătrundă aromele.
La servire, decorează cu verdeaţă.
Pofta buna!