Tocanita cu vinete si ardei

Printeaza

Tocanita cu vinete si ardei din: ceapa, morcovi, ardei, rosii, vinete, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita cu vinete si ardei

  • 1 kg ceapa
  • 2 morcovi
  • 8 ardei
  • 1 kg rosii
  • 4 vinete
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie solzişori ceapă; se rad pe râzătoare morcovii. Se coc, se curăţă şi se taie în şuviţe 10 ardei graşi. Se fierb 1 kg roşii, se pasează şi se lasă pe foc să scadă. Vinetele se taie cubuleţe şi se sărează.

Se încing uleiul, se adaugă ceapa şi morcovul şi se călesc. Se adaugă ardeii şi vinetele spălate şi stoarse, apoi se adaugă sucul de roşii şi 1 ceşcuţă orez.

Se lasă vasul la foc potrivit 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.