Tocăniţă de ardei capia copţi

Printeaza

 

Speli 6-8 ardei capia, îi coci şi îi cureţi de pieliţă. Căleşti apoi 2-3 cepe mai mari tocate, adaugi 3-4 cartofi curăţaţi şi tăiaţi cuburi, un mor­cov ras pe răzătoarea mică, ardeii copţi întregi curăţaţi doar de cotoare şi seminţe şi o ceaşcă de apă.

Laşi să fiarbă 10 minute, apoi adaugi şi 2 linguri de bulion, potriveşti de sare şi piper şi tocăniţa este gata.

Tocăniţă de ardei capia copţi

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.