Tocănită de ardei copţi

Printeaza

Tocănită de ardei copţi

Ingrediente:Tocănită de ardei copţi

  • 1 kg ardei capia roşu
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • 500 ml suc de roşii
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ardeiul se coace, se curăţă de pieliţă, se scot seminţele şi se taie în fâşii. Ceapa se înăbuşă bine cu apă, ulei şi vegeta.

Sucul de roşii se adaugă peste ceapă şi se_ fierbe circa 10 minute. Apoi se pune ardeiul şi se mai dă în câteva clocote. După ce am oprit focul, punem pătrunjelul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.