Tocanita de ardei gras cu praz si feta

Printeaza

Tocanita de ardei gras cu praz si feta din: ardei gras, praz, cartofi, ulei, sare, piper, feta, cimbru, usturoi.

Ingrediente:Tocanita_de_ardei_gras_cu_praz_si_feta

  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 fir de praz
  • 800 g cartofi
  • 80 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 200 g feta
  • 1 legatura cimbru
  • 1 catel de usturoi

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă ardeii graşi. Se taie fâşii. Se spală prazul, se curăţă, se taie în două pe lung, apoi în fâşii.Se curăţă cartofii, se spală şi se taie felii. Se încinge într-o tigaie mare jumătate din cantitatea de ulei şi se prăjesc cartofii cca 20 min., amestecând.

Se sărează şi se piperează. Se taie cuburi brânza. Se spală şi se scutură cimbrul; se rup frun­zuliţele. Se curăţă şi se toacă usturoiul. Se scot cartofii din tigaie si se pun deoparte. Se pune in tigaie restul de ulei si se calesc ardeii grasi, prazul si usturoiul circa 10 minute.

Se sareaza, se pipereaza. Se adauga cartofii, branza si cimbrul, se amesteca si se incalzesc imediat.

Tocanita de ardei gras cu praz si feta

Tocanita_de_ardei_gras_cu_praz_si_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.