Tocanita de ardei

Printeaza

Tocanita de ardei din: ceapa, boia, ardei grasi, rosii in bulion, telina, usturoi, bulion, pasta de ardei dulce, ulei, ciuperci si sare.

Ingrediente:Tocanita_de_ardei

  • 2 cepe
  • 2 lingurita boia, dulce sau iute
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 4 rosii in bulion
  • o tija telina
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • un tub pasta de ardei dulce
  • 2 linguri ulei
  • 4 ciuperci albe
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele de coajă sau de seminţe, în funcţie de ce este cazul, şi se spală. In ulei încins, se pun la călit ceapa tăiată mărunt, ardeii graşi, ţelina tăiată rondele şi usturoiul. Se lasă 10 minute şi se adaugă ciupercile feliate. Se acoperă cu un capac şi se lasă 20 de minute pe foc.

Intre timp, se amestecă bu­lionul cu pasta de ardei, roşiile în bulion tăiate mărunt, boia­ua, sare si apă. Sosul se pune la fiert, peste celelalte legume şi se mai lasă în jur de 10 mi­nute, până ce scade puţin.

Tocanita de ardei

Tocanita_de_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.