Tocăniţă de burtă

Printeaza

Tocăniţă de burtă

Ingrediente:Tocăniţă de burtă

  • 500-600 g burtă de vacă
  • 1 os de vacă
  • 6 cepe
  • 2 ţeline
  • albitură (pătrunjel, păstârnac)
  • 2 linguri de bulion de roşii
  • un vârf de cuţit boia de ardei iute
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Burta o cureţi, o speli şi o fierbi împreună cu zarzavatul (întreg) şi cu osul. Intr-un vas vei pune untdelemn, ceapa tăiată solzişori (după ce o cureţi şi o speli). Adaugi boiaua de ardei şi bulionul.

Stingi cu zeama în care a fiert burta şi osul de vită. Burta, la rân­dul ei, o tai în bucăţi de 2-3 cm şi o pui peste ceapă.

Potriveşti de sare şi piper după gust, adaugi vinul, după care mai laşi să fiarbă la foc mic, aproximativ 30 de minute. Burta de vacă o speli bine cu mălai înainte să o pui la fiert şi o spumezi bine.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de burta de vita ungureasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.