Tocăniţă de carne cu măghiran

Printeaza

Tocăniţă de carne cu măghiran din: carne de vita, slanina afumata, ceapa, smantana, vin alb, ulei, maghiran, piper, usturoi, sare.

Ingrediente:Tocanita de carne cu maghiran

  • 1 kg carne de vită
  • 300 g slănină afu­mată
  • 3 cepe
  • 250 g smântână
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • măghiran
  • piper
  • usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o condi­mentezi cu sare, piper şi măghiran după gust. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi carnea, torni vinul şi laşi la fiert la foc mic.

Când carnea a fiert pe jumătate, adaugi slănina afumată tăiată bucăţele şi usturoiul pisat. Laşi mâncarea să fiarbă pe foc mic, adaugi smântână, mai laşi sosul să scadă puţin şi dai tocăniţa deoparte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.