Descoperiți savoarea autentică a vânatului cu această tocăniță, un fel de mâncare robust și încărcat de tradiție. Perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru o cină […]
Tocanita de cartofi cu carne de vita
PrinteazaTocanita de cartofi cu carne de vita din: carne de vita, ulei, ceapa, apa, ardei, cartofi, sare, piper, pasta de rosii, pulpa de rosii, patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g carne de vită
- 4 linguri ulei
- 2 cepe
- 1/2 cană apă
- 2 ardei graşi
- 400 g cartofi
- sare
- piper
- 2 linguri pastă de roşii
- 300 g pulpă de roşii
- pătrunjel
Mod de preparare:
Porţionezi carnea şi o rumeneşti puţin în ulei încins. Adaugi ceapa mărunţită şi o căleşti, după care stingi cu puţină apă.
Laşi la fiert până se pătrunde carnea. La nevoie, mai pui apă.
Tocănița este un preparat clasic, bogat și aromat, adesea asociat cu sărbătorile și momentele speciale în familie. Această rețetă îmbină carnea de […]
La final, adaugi ardeii şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Acoperi totul cu apă, sărezi şi piperezi.
Când cartofii sunt fierţi, pui pulpa şi pasta de roşii.
După cinci minute, stingi focul şi presari pătrunjel tocat.
Tocanita de cartofi cu carne de vita
Pofta buna!