Tocanita de cartofi

Printeaza

Tocanita de cartofi

Ingrediente:Tocanita de cartofi

  • 5-6 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri ulei
  • 2  linguri suc de rosii sau 3-4 rosii
  • sare
  • apa
  • piper (facultativ)

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie cubulete, ceapa se toaca si se pun toate intr-o cratita cu ulei, pe foc.

Se adauga morcovul rondele, ardeiul tocat, rosiile felii mici sau sucul de rosii.

Se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga apa, care sa-i acopere de o palma.

Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. La sfarsit se pune o ploaie de patrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iese foarte buna. Eu uneori pun si niste cimbru. Imi place ft mult cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.