Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Printeaza

 Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Ingrediente:Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

  • 3 cepe
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1/2 kg pipote şi inimi
  • 3- 4 roşii din bulion sau 3-4 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli pipotele şi inimile şi le pui la fiert în apă cu sare pentru 1/2 de oră. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti puţin n ulei, apoi adaugi 3-4 linguri din zeama în care au fiert pipotele şi morcovul curăţat şi dat pe râzătoare.

Când au fiert legunele, pui pipotele cu tot cu zeamă, roşiile tăiate mărunt, sare şi pber după gust şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute. Opreşti focul şi presari mărarul tocat fin. O aduci la masă însoţită de mămăligă şi murături.

Tocăniţă de ceapă cu pipote şi inimi de pui

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pipote la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.