Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui
PrinteazaTocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui
- 3 cepe
- 2 morcovi potriviţi
- 1/2 kg pipote şi inimi
- 3- 4 roşii din bulion sau 3-4 linguri de bulion
- sare
- piper
- 1 legătură mărar
- ulei
Mod de preparare:
Speli pipotele şi inimile şi le pui la fiert în apă cu sare pentru 1/2 de oră. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti puţin n ulei, apoi adaugi 3-4 linguri din zeama în care au fiert pipotele şi morcovul curăţat şi dat pe râzătoare.
Când au fiert legunele, pui pipotele cu tot cu zeamă, roşiile tăiate mărunt, sare şi pber după gust şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute. Opreşti focul şi presari mărarul tocat fin. O aduci la masă însoţită de mămăligă şi murături.
Tocăniţă de ceapă cu pipote şi inimi de pui
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pipote la cuptor