Tocanita de ciuperci champignon

Printeaza

Tocanita de ciuperci champignon din: ciuperci, ceapa, ardei, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci champignon

  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 cepe galbene
  • 3 ardei graşi
  • 4 roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeii se curăţă, se spală şi se taie fîdeluţă, se călesc uşor în ulei, într-o cratiţă, sau o tigaie mai înal­tă. După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile feliate, se potriveşte de sare şi se acoperă.

Se lasă la sotat aproximativ 30 de minute la foc potrivit. După ce s-au înmuiat ciupercile, se adaugă roşiile feliate, se mai lasă la fiert aproximativ 15 minute, până se îmbină gusturile.

Se servesc ca atare cu pâine sau mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.