Tocanita de ciuperci cu bulion

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu bulion din: ciuperci, ceapa, rosii, bulion, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu bulion

  • 1,5 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • o lingură bulion
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa tocată mărunt. Se presară cu sare şi, când a devenit translucidă, se adaugă ciupercile tăiate după preferinţe. Se lasă 10 minute, se pun roşiile date pe râzătoare, usturoiul curăţat şi tăiat şi bulionul desfăcut cu puţină apă şi se mai lasă 15 minute la fiert.

Se presară cu pătrunjel fin tocat şi se serveşte cu mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.