Tocanita de ciuperci cu usturoi si marar
PrinteazaTocanita de ciuperci cu usturoi si marar din: ciuperci, ceapa, bulion, ardei, usturoi, sare, piper, ulei, marar.
- 800 g ciuperci
- 4 cepe
- 2 linguri bulion
- 3 ardei graşi
- 5 căţei usturoi
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le tai subţire, inclusiv codiţele. Tai ceapa julien şi o pui la călit în ulei încins. După ce a devenit sticloasă, adaugi ciupercile, ardeii graşi tăiaţi feliuţe şi usturoiul zdrobit.
Le laşi la fiert până când scade puţin zeama lăsată de ciuperci, apoi adaugi bulionul. Potriveşti gustul de sare şi piper şi mai ţii 10 minute.
Opreşti focul şi presari mărarul tăiat fin. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă.
Tocanita de ciuperci cu usturoi si marar
Pofta buna!