Tocanita de ciuperci cu usturoi si marar

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu usturoi si marar din: ciuperci, ceapa, bulion, ardei, usturoi, sare, piper, ulei, marar.

Ingrediente:Tocanita_de_ciuperci_cu_usturoi_si_marar

  • 800 g ciuperci
  • 4 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 3 ardei graşi
  • 5 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le tai subţire, inclusiv codiţele. Tai ceapa julien şi o pui la călit în ulei încins. După ce a devenit sticloasă, adaugi ciupercile, ardeii graşi tăiaţi feliuţe şi usturoiul zdrobit.

Le laşi la fiert până când scade puţin zeama lăsată de ciuperci, apoi adaugi bulionul. Potriveşti gustul de sare şi piper şi mai ţii 10 minute.

Opreşti focul şi presari mărarul tăiat fin. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă.

Tocanita de ciuperci cu usturoi si marar

Tocanita_de_ciuperci_cu_usturoi_si_marar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.