Tocanita de ciuperci cu usturoi

Printeaza

Ingrediente : Tocanita de ciuperci cu usturoi

  • 2-3 cepe
  • 2 ardei
  • roşii (din conservă)
  • ciuperci
  • 2-3 căţei de usturoi
  • pătrun­jel

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa, adaugi şi ardeiul tocat mărunt, apoi pui ciu­percile tăiate mărunt. Adaugi puţină apă şi le fierbi la foc mic, acoperite cu capac. Completezi cu apă puţin câte puţin, până sunt fierte ciupercile, apoi pui şi roşiile decojite de pieliţă şi tăiate cuburi.

Le mai fierbi puţin. Condimentezi cu piper. Separat, faci un mujdei de usturoi pe care îl torni peste toată compoziţia şi-l mai laşi să dea un clocot, două şi opreşti focul. Adaugi pătrun­jelul tocat fin. Pentru ca mâncarea să fie gus­toasă, o serveşti cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.