Tocanita de ciuperci cu verdeata tocata

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu verdeata tocata din: ciuperci, ceapa, rsoii, unt, faina, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu verdeata tocata

  • un kilogram ciuperci
  • 6 cepe
  • 8 roşii
  • 2 linguri unt (sau grăsime)
  • o lingură făină
  • 3 linguri verdeaţa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa, curăţată, spălată, tăiată felii şi ciupercile curătate, spălate şi tocate, se înăbuşă în grăsime pana scade apa.

Se adaugă faină, amestecată cu puţină apa rece, roşiile tăiate felii, fară pieliţe şi seminţe, se potriveşte de sare şi se lasă să fiarbă până scade.

Se serveşte cu verdeaţă tocată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.