Tocanita de conopida cu cartofi si morcov
PrinteazaTocanita de conopida cu cartofi si morcov din: conopidă, morcovi, cartofi, ceapa, unt, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 conopidă
- 3 morcovi
- 6 cartofi
- 1 ceapă
- 50 g unt
- pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşti conopida în apă cu puţină sare. Căleşti ceapa tocată în untul încins într-o tigaie. Rupi conopida în bucheţele, tai cartofii în două, iar morcovii bucăţele şi le pui peste ceapă.
Adaugi din apa în care a fiert conopida, pui sare şi piper şi laşi la fiert 40 de minute, până capătă consistenţa unei tocane groase. La sfârşit, presari pătrunjel tocat şi stingi focul.
Tocanita de conopida cu cartofi si morcov
Pofta buna!
hai ca mi place tocanita asta