Tocanita de dovleac cu carne si rosii
PrinteazaTocanita de dovleac cu carne si rosii din: dovleac, amestec de carne tocată, ceapa, morcov, cartofi, ardei gras, rosii, foi de dafin, ulei, sare.
Ingrediente:
- 1/2 dovleac
- 500 g amestec de carne tocată
- 1 ceapă
- 5 cartofi
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 2 roşii
- 2 foi de dafin
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată şi înăbuş-o bine. Pune ardeiul, morcovul, cartofii şi dovleacul tăiat cubuleţe. După câteva minute, stinge cu apă caldă şi lasă să fiarbă.
Presară un praf de sare, adaugă foile de dafin şi lasă la cuptor până se pătrund toate legumele. Spre final, pune roşiile opărite, decojite şi zdrobite şi lasă să dea în câteva clocote.
Tocanita de dovleac cu carne si rosii
Pofta buna!