Tocanita de dovleac cu carne si rosii

Printeaza

Tocanita de dovleac cu carne si rosii din: dovleac, amestec de carne tocată, ceapa, morcov, cartofi, ardei gras, rosii, foi de dafin, ulei, sare.

Tocanita_de_dovleac_cu_carne_si_rosii

Ingrediente:

  • 1/2 dovleac
  • 500 g amestec de carne tocată
  • 1 ceapă
  • 5 car­tofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată şi înăbuş-o bine. Pune ardeiul, morcovul, cartofii şi dovleacul tăiat cubuleţe. După câteva minute, stinge cu apă caldă şi lasă să fiarbă.

Presară un praf de sare, adaugă foile de dafin şi lasă la cuptor până se pătrund toate legumele. Spre final, pune roşiile opărite, decojite şi zdrobite şi lasă să dea în câteva clocote.

Tocanita de dovleac cu carne si rosii

Tocanita_de_dovleac_cu_carne_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.