Tocăniţă de ficătei

Printeaza

Tocăniţă de ficătei din: ficatei de pasare, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei, condimente si patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_de_ficatei

  • 500 g ficatei de pasare
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • condimente, dupa preferinta
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ficăţeii de pieliţe, îi speli şi îi ştergi cu un şervet absorbant, încingi ulei într-o tigaie şi pui ficăţeii de pasăre la prăjit. în altă tigaie căleşti ceapa tocată mărunt.

După ce s-au prăjit ficăţeii şi s-a călit ceapa, amesteci cele două compoziţii într-o altă tigaie.

Adaugi ardeiul gras tăiat fâşii, căţeii de usturoi tocaţi mărunt, 3 roşii fără coajă şi laşi timp de 15 minute pe foc. între timp, condimentezi, după preferinţă.

La sfârşit, presari pătrunjelul verde tocat mărunt. Serveşti tocăniţa caldă.

Tocăniţă de ficătei

Tocanita_de_ficatei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.